spankbang xxnx porncuze porn800.me Backup & Restore | HOUSE4IT

Undgå tab af data med en sikker backup – og lige så sikker restore

Backup skal fungere nemt, sikkert og systematisk, fordi det koster både tid, penge, usikkerhed og irritation, når uerstattelige filer og mapper forsvinder. Vores backup løsning er at bruge og kræver kun installation af et mindre program; en backup-agent.

Kontakt os

Backup & Restore

Vi installerer agenten på din server eller PC og timer din backup, så den automatisk kører på tidspunkter, hvor det ikke forstyrrer dit daglige arbejde. Den kopierer alle filer og indstillinger og leverer en sikker kopi af kritiske og vigtige data fra dine systemer til geografiske adskilte servere i vores sikrede hostingcenter.

Typisk er der tale om en sikkerhedskopi af vitale virksomhedsdata som fællesdrev, økonomisystem, projekter, etc., som er helt afgørende for din forretning.

Backup foretages dagligt eller oftere, hvis vi sammen vurderer, at det giver mening, og følges op af en backup-rapport. Alle data gemmes i min. 100 dage – og det sikrer, at dine data kan genetableres hurtigt effektivt, hvis uheldet er ude.
Vi vurderer helt uforpligtende dit backup-behov og deler vores input og erfaringer med dig – herunder også vurderer værdien af en sikkerhedsaftale.

Kontakt os gerne!

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: