Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

Undgå tab af data med en sikker online backup til erhverv!

Backup skal være nem og sikkert, fordi det koster både tid, penge og irritation, når uerstattelige filer og mapper forsvinder. Vores online backup til erhverv er nem at bruge. Den kræver kun installation af et mindre program; en backup-agent.

Bliv kontaktet

Backup & Restore

Vi installerer backup agenten og timer din backup. Vi indstiller altid backuppen på tidspunkter, hvor det ikke forstyrrer dit daglige arbejde. Den kopierer alle filer og indstillinger og leverer en sikker kopi fra dine systemer. Dette gøres til geografiske adskilte servere i vores sikrede hostingcenter. Du får derfor den ultimative sikkerhed.

Typisk er der tale om en sikkerhedskopi af vitale virksomhedsdata som fællesdrev, økonomisystem, projekter, etc.

Online backup foretages dagligt eller oftere, hvis vi sammen vurderer, at det giver mening. Alle data gemmes i min. 100 dage – og det sikrer, at dine data kan genetableres hurtigt og effektivt, hvis uheldet er ude.

Vi vurderer helt uforpligtende dit backup-behov og deler vores input og erfaringer med dig – herunder vurderes også en sikkerhedsaftale i forhold til dit behov.

Kontakt os gerne for nem og sikker online backup til erhverv!

Online backup til erhverv hos HOUSE4IT

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00 . Vi er klar på en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – Du kan læse mere her: