Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interreseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter
Vil du kontaktes?

Microsoft 365 ændrer din hverdag

Microsoft 365 giver den fleksibilitet enhver virksomhed har brug for.  Vi arbejder på kontoret, hjemme, fra hoteller, på PCer, Macs, smartphones og det kræver fleksibilitet og enkelthed. Denne enkelthed hjælper Microsoft 365 jer rigtig godt på vej med!

 

Lad os som jeres Microsoft 365 konsulent integrere Microsoft 365 og give jer mere fleksibilitet i hverdagen!

Bliv kontaktet

Styrk samarbejdet med velkendte Microsoft 365 programmer:

  • Outlook,  med altid opdateret spam- og malwarebeskyttelse
  • Delte kalendere, så I altid kender hinandens hverdag, og nemmere kan planlægge møder etc.
  • Teams, det ultimative samarbejdsværktøj for enhver moderne virksomhed. En fleksibel samarbejdsform på tværs af afdelinger og geografi, og uundværligt kommunikationsværktøj. Læs eventuelt vores tips og tricks til Teams her.
  • Word, Excel, PowerPoint, etc. i de nyeste versioner
  • SharePoint, hvor det er nemt og enkelt at organiserer, dele og finde dokumenter.
Velkendte Microsoft 365 programmer

Ny tilgang til virksomhedens IT

Den nye tilgang til virksomhedens IT er mulig, fordi Microsoft 365 er en cloud-service, som konstant opdateres og optimeres af et stort, professionelt Microsoft-team. Når du har købt licensen, kan du nytænke de interne ressourcer og skabe fleksibilitet i økonomien og hverdagen, fordi du undgår:

  • Store opstartsinvesteringer i software – software er nu driftsomkostninger og ikke startomkostninger
  • At købe licenser du ikke har brug for – mens du omvendt hurtigt kan skalere op med en ekstra licens, når virksomheden vokser
  • Ufleksible licenser, da licenserne er brugerbaserede og kan af den enkelte bruger anvendes på et defineret antal stationære og mobile enheder

 

Til gengæld får du med os som din Office 365 konsulent en enklere IT-administration i en økonomisk, garanteret serviceaftale med tilgang til teknisk support.

Der er rigtig mange muligheder i Microsoft 365 … også flere end vi synes, vi skal liste her. Lad os mødes til en præsentation og gennemgang med udgangspunkt i din virksomheds hverdag.

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00 , og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: