spankbang xxnx porncuze porn800.me Antivirus | HOUSE4IT

Antivirus

Antivirus er et eller flere softwareprogrammer, som er designet til at spille sammen og automatisk søge, finde og fjerne virusser ved at scanne både den enkelte computer og virksomhedens servere. Dit våben mod malware, spyware, adware, trojanske heste – og hvad vi ellers kan finde på at kalde dem.

Kontakt os

Et effektivt antivirusprogram

Og det korte af det lange er, at nødvendigheden af et effektivt antivirusprogram er stigende – præcis som den kreativitet, der bobler ude omkring i verden, hvor mange har gjort det til en levevej at gøre IT-livet besværligt for vi andre.

Et altid opdateret antivirus har fokus på de eventuelle huller, der er i dit system – og forhindrer nye i at opstå. Det er al sammen teknik og sker helt automatisk, når først antivirusprogrammet er installeret – og som en ekstra dimension fungerer programmet samtidig som et værktøj i forbindelse med support, der kræver overtagelse af lokal computer.

Sidst men ikke mindst, så kan moderne antivirusprogrammer også overvåge din hardware og sikre, at vi bliver opmærksomme på eventuelle problemer og kan løse dem up front. Spørg gerne, hvis du vil vide mere

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: