Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interreseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter
Lad os kontakte dig!

Antivirus

Antivirus er et eller flere softwareprogrammer, som er designet til at spille sammen og automatisk søge, finde og fjerne virusser ved at scanne både den enkelte computer og virksomhedens servere. Dit våben mod malware, spyware, adware, trojanske heste – og hvad vi ellers kan finde på at kalde dem.

Bliv kontaktet

Et effektivt antivirusprogram

Det korte af det lange er, at nødvendigheden af et effektivt antivirusprogram er stigende – præcis som den kreativitet, der bobler ude omkring i verden, hvor mange har gjort det til en levevej at gøre IT-livet besværligt for andre.

Et altid opdateret antivirus har fokus på de eventuelle huller, der er i dit system – og forhindrer nye i at opstå. Når først vores antivirusprogram er installeret fungere hele processen helt automatisk, og du slipper for bekymringerne.

Derudover kan moderne antivirusprogrammer også overvåge din hardware og sikre, at vi bliver opmærksomme på eventuelle problemer, så disse kan blive løst up front. Det kan blandt andet hjælpe ved phishing mails.

Sidst men ikke mindst kan vores antivirusprogram agerer som en hjælpende hånd under remote support, som kræver overtagelse af en lokal PC.

Spørg endelig, hvis du vil vide mere!

Antivirus er et af vores forslag til at undgå fælden i phishing mails. Sikre, at du aldrig videregiver informationer eller penge til den forkerte – Læs her omkring phishingmails.

Hænder, der skriver på tastatur

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: