Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

Antivirus

I dag er virksomhedens computere fyldt med værdifuldt data og sensitive informationer. Desværre kan cybertrusler fra virus og malware ødelægge mange timers arbejde på et splitsekund – og blotlægge informationer, som ikke vedkommer omverden.

 

 

Det er DIT våben mod malware, spyware, adware, trojanske heste – og hvad vi ellers kan finde på at kalde dem.

Bliv kontaktet

Et effektivt antivirus

Det korte af det lange er, at nødvendigheden af et effektivt antivirusprogram er stigende – præcis som den kreativitet, der bobler ude omkring i verden, hvor mange har gjort det til en levevej at gøre IT-livet besværligt for andre. Alt foregår online, og derfor udsætter vi vores virksomheder for sårbarheder. Derfor er antivirus essentielt sikkerhedselement for enhver virksomhed.

Et altid opdateret antivirus har fokus på de eventuelle huller, der er i dit system – og forhindrer nye i at opstå. Når først vores antivirusprogram er installeret fungere hele processen helt automatisk, og du slipper for bekymringerne.

Derudover kan moderne antivirusprogrammer også overvåge din hardware og sikre, at vi bliver opmærksomme på eventuelle problemer, så disse kan blive løst up front. Det kan blandt andet hjælpe ved phishing mails.

Sidst men ikke mindst kan vores antivirusprogram agerer som en hjælpende hånd under remote support, som kræver overtagelse af en lokal PC.

Spørg endelig, hvis du vil vide mere!

Antivirus er et af vores forslag til at undgå fælden i phishing mails. Sikre, at du aldrig videregiver informationer eller penge til den forkerte – Læs her omkring phishingmails.

Hænder, der skriver på tastatur

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00 . Vi er klar på en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – Du kan læse mere her: