Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

Power Platform

Power Platform gør det effektivt at imødekomme udfordringer i samarbejde. I får mulighed for at sætter fart i jeres forretning.

Bliv kontaktet

Hvad er Microsoft Power Platform?

Microsoft Power Platform består af et sæt af produkter, der er udarbejdet til at analyserer og visualiserer data, automatiserer virksomhedsprocesser eller bygge virtuelle agenter til kommunikation. Ja, det lyder måske indviklet, men det er det slet ikke! Det kræver nemlig hverken højt betalte udviklere, eller store omkostninger.

Hænder, der skriver på tastatur

Power Automate:

Boost effektiviteten og produktiviteten i din virksomhed, og frigiv mere tid til gentagende opgaver ved automatiserer dem.

Power BI

Få visuelt indblik i din virksomhed direkte fra dine IT-systemer. Du kan nemt og enkelt få den information du behøver, om det så gælder timeoversigt, budgetrapporter og meget mere.

Power Apps

Få brugerdefinerede apps, der kan løse forretningsmæssige udfordringer. De letter arbejdsgangen for medarbejderne, og I spare dyre omkostninger ved en dyr app udvikler.

Overlad jeres vækst til Power Platform!

Integrerer Power Platform i sin forretning og oplev fordelene! I sparer resourccer og får en effetiv forretning. Vi hjælper gerne med udarbejdelsen af apps, Power BI og Power Automate!

en mand, der peger på en computer, mens en kvinde sidder ved siden af

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: