Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

Cyberforsikring

Vi har indgået et tæt samarbejde med Tryg om cyberforsikring. Derfor kan vi nu eksklusivt tilbyde dig ekstra sikkerhed i din hverdag.

Samarbejdet sikrer dig nemlig hurtige og enkel hjælp og økonomisk støtte skulle uheldet være ude.

Bliv kontaktet

Hvorfor cyberforsikring?

58% af virksomhederne har været udsat for et eller flere cyberangreb i det seneste år. Det kan altså nemt hænde for dig. Derfor vil vi gerne sikre, at du er bedst muligt sikret.

Samarbejdet med Tryg giver dig, som vores kunde en tryg hverdag! Vi hjælper med hurtigt at afværge cyberangrebet og håndterer konsekvenserne. Vi gendanner eventuelle tabt data og yder eksperthjælp med det samme. Alt imens står Tryg for hurtig økonomisk dækning. Vi ved hvor vigtigt din virksomheds drift er. Derfor er det vigtigt for os, at din sikkerhed er i top, og at du kender dem, som skal afværge angrebet. Nemlig os. Vi tager os også gerne af kontakten til Tryg, så I roligt kan koncentrere jer om det I er bedst til.

Hænder, der skriver på tastatur
Forretningsmænd, der diskutere og arbejder på en computer

Tryg cyberforsikring kort fortalt:

Cyberforsikring dækker rimelige og dokumenterede omkostninger til rekonstruktion af IT-systemer i forbindelse med cyber-, hacker- eller virusangreb fx:

-Ransomeware

-DDos

-Virus

-Trusler om angreb

Det behøver ikke koste meget at sikre din virksomhed. Det afhænger ganske enkelt kun om din virksomheds omsætning og andel af online handel. Det er ganske enkelt. Få fremsat din pris her

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00 . Vi er klar på en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – Du kan læse mere her: