Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

Overvej virtuelle server og spar penge & interne ressourcer med hosting!

En virtuel server er DIN server. Den står bare ikke i din virksomheds serverrum! Selvom den ikke er fysisk tilstede, så administrerer du den 100% og kan forme og konfigurere den, så den matcher virksomhedens IT-krav og behov. Du installerer, ændrer, sletter og kører backup præcis, som du vil. Vi blander os ikke!

Bliv kontaktet
Hænder, der holder en computermus

Optimal hosting 24 / 7 året rundt

Derimod blander vi os, når det kommer til driftssikkerhed. Vi sikrer med vores hosting, at din server kører optimalt 24 timer i døgnet året rundt – og tilbyder dig fleksibilitet og skalerbarhed. Du undgår uforudsete omkostninger og investeringer.

Hosting kører i en fast aftale, hvor de månedlige omkostninger tager udgangspunkt i den kapacitet, du har brug for. Oftest oplever vores kunder, at en Virtual Serverløsning er billigere end deres nuværende løsning. Om det også gælder hos dig, regner vi på, når du introducerer os til dit nuværende setup og de forventninger, du har til dine fremtidige IT-løsninger.

En der arbejder på computer

Hosting … den professionelle, eksterne IT-afdeling!

Med en god hosting partner får du en professionel, ekstern IT-afdeling! Og selvom det lyder dyrt, så sparer hosting dig for både penge og intern tid.

Med hosting slipper du for at holde dine servere og systemer kørende, investere i servere – og for at bruge tid på intern support. Det klarer vi som dine ’værter’. For det er jo det, hosting er: At være værter – GODE værter! Både når vi hoster dine IT-løsninger og når du besøger os til statusmøder og idéudveksling.

Hos HOUSE4IT kan du forvente, at alle servere og systemer altid fungerer optimalt, og at vi altid har 100% styr på:

 

  • sikkerhed, bl.a. via elektronisk adgangskontrol, virusbeskyttelse og permanent overvågning
  • stabilitet og hastigheden på dine internetforbindelser
  • løbende opdatering af systemsoftware, så du altid har den nyeste version af alle programmer, bl.a. Microsoft 365, til rådighed
  • systematisk og sikker backup af systemer og data

Driftsikre datacentre

Vi opbevarer alle dine applikationer, programmer og data i vores driftssikre datacentre. Her er køling, nødstrøm, overvågning, backup og sikkerhed er en selvfølge.

Omfanget af din hosting bestemmer du selv. Det kan være dit økonomisystem, dine mailaccounts eller dit website … eller det hele. Baseret på dit behov får du en fast månedlig pris, der giver dig overblik over din IT-økonomi. Du undgår samtidig ubehagelige overraskelser – og du får adgang til vores team af kompetent sparringspartner og hjælp i hverdagen.

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, hvis du vil i uforpligtende dialog om konkrete hosting løsninger og priser.

Sikker VPS hosting hos HOUSE4IT

Overvejer du din virksomheds IT-fremtid?

Skal du investere i et nyt, internt IT setup? Overvejer du hosting eller outsourcing? Et prisoverslag vil altid være en af de vigtige brikker i dine overvejelser!

Du er velkommen til en afslappet og uforpligtende dialog om mulighederne med udgangspunkt i dine krav og specifikationer. Kreativ sparring er helt gratis – Vi har altid tid til sparring og en god kop kaffe!

VPS hosting til en fair pris

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00 . Vi er klar på en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – Du kan læse mere her:

Microsoft 365

Kommunikationsløsninger

Fiber- & bredbånd