Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interreseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter
Lad os kontakte dig!

Overvej den virtuelle server og spar penge og interne ressourcer med VPS hosting!

En virtuel server er DIN server. Den står bare ikke i din virksomheds serverrum! Selvom den ikke er fysisk tilstede, så administrerer du den 100% og kan forme og konfigurere den, så den matcher virksomhedens IT-krav og behov. Du installerer, ændrer, sletter og kører backup præcis, som du vil. Vi blander os ikke!

Bliv kontaktet
Hænder, der holder en computermus

24 / 7 året rundt

Derimod blander vi os, når det kommer til driftssikkerhed. Vi sikrer med vores VPS hosting, at din server kører optimalt 24 timer i døgnet året rundt – og tilbyder dig fleksibilitet og skalerbarhed. Du undgår uforudsete omkostninger og investeringer.

VPS hosting-løsningen kører i en fast aftale, hvor de månedlige omkostninger tager udgangspunkt i den kapacitet, du har brug for. Oftest oplever vores kunder, at en Virtual Serverløsning er billigere end deres nuværende løsning. Om det også gælder hos dig, regner vi på, når du introducerer os til dit nuværende setup og de forventninger, du har til dine fremtidige IT-løsninger.

VPS hosting … den professionelle, eksterne IT-afdeling!

Med en god VPS hosting partner får du en professionel, ekstern IT-afdeling! Og selvom det lyder dyrt, så sparer VPS hosting dig for både penge og intern tid.

Med VPS hosting slipper du for at holde dine servere og systemer kørende, investere i servere – og for at bruge tid på intern support. Det klarer vi som dine ’værter’ – for det er jo det, hosting er: At være værter – GODE værter! Både når vi hoster dine IT-løsninger og når du besøger os til statusmøder og idéudveksling.

Hos HOUSE4IT kan du forvente, at alle servere og systemer altid fungerer optimalt, og at vi altid har 100% styr på:

 

  • sikkerhed, bl.a. via elektronisk adgangskontrol, virusbeskyttelse og permanent overvågning
  • stabilitet og hastigheden på dine internetforbindelser
  • løbende opdatering af systemsoftware, så du altid har den nyeste version af alle programmer, bl.a. Microsoft 365, til rådighed
  • systematisk og sikker backup af systemer og data
En der arbejder på computer
Sikker VPS hosting hos HOUSE4IT

Driftsikre datacentre

Vi opbevarer alle dine applikationer, programmer og data i vores driftssikre datacentre, hvor køling, nødstrøm, overvågning, backup og sikkerhed er en selvfølge.

Omfanget af din VPS hosting bestemmer du selv. Det kan være dit økonomisystem, dine mailaccounts eller dit website … eller det hele. Baseret på dit behov får du en fast månedlig pris, der giver dig overblik over din IT-økonomi. Du undgår samtidig ubehagelige overraskelser – og sikrer tilgang til en ekstern IT-afdeling, der fungerer som en kompetent sparringspartner og hjælp i hverdagen.

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, hvis du vil i uforpligtende dialog om konkrete VPS hosting løsninger og priser.

Overvejer du din virksomheds IT-fremtid?

Skal du investere i et nyt, internt IT setup? Overvejer du hosting eller outsourcing? Et prisoverslag vil altid være en af de vigtige brikker i dine overvejelser!

Du er velkommen til en afslappet og uforpligtende dialog om mulighederne med udgangspunkt i dine krav og specifikationer. Kreativ sparring er helt gratis – Vi har altid tid til sparring og en god kop kaffe!

VPS hosting til en fair pris

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: