Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

IT-support i Kolding, der hjælper dig i gang – og videre!

Hos HOUSE4IT yder vi kvik IT-support til alle dine tekniske udfordringer.

 

Betragt os som jeres eget kompetente IT-afdeling til fejlfinding, opgradering og service. En partner som forstår vigtigheden af køreklar IT til virksomhedens mange opgaver. Når der opstår spørgsmål eller udfordringer, er vores support ikke længere væk end en mail, et kald ellers tager vi også gerne køreturen ud til dig.

Bliv kontaktet

Optimal drift – hver dag

IT skal fungere optimalt hver eneste dag. Lige fra den dag det bliver installeret! Vi er med dig hele vejen. Vi kan supportere dig blandt andet på:

  • Installation
  • Vedligeholdelse
  • Fejlfinding
  • Generel hardware valg

Fjernsupport – lynhurtig hjælp

Fra vores servicedesk leverer vi effektiv og kompetent IT-support i hverdagen! 24/7/365. Når der opstår spørgsmål og problemer, er vores support ikke længere væk end en mail eller et kald. Vi hjælper dig og dine kolleger med teknik, installation og programmer – både i rene og i blandede PC/Mac-miljøer.

Oftest klarer vi det med fjernsupport på mail eller over telefonen, men vurderer vi i fælleskab, at det er en fordel, at vi sidder sammen med den person eller det team, der løser opgaverne, så supporterer vi også gerne onsite hos dig. Økonomisk er vi fleksible og afregner helt ned til påbegyndt kvarter. Vi arbejder med fordelagtige Support- & Serviceaftaler og fleksible klippekortsordninger og mellem fakturaerne flyver sparring og gode råd også frit mellem os og vores kunder.

Læs mere om Support- og Serviceaftaler, klippekort og IT-økonomi

IT-support & sparringspartner

Vi hjælper også gerne i forbindelse med investering i nye PCer og serverløsninger på Microsoft® platformen, eller helt tredje IT-løsninger. Vi hjælper gerne med at finde din næste IT-udstyr eller løsning. Det hele foregår med personlighed og nærvær i højsædet, hvorfor vi aldrig gør mere end at vejlede. I sidste ende er det DIT valg

en mand, der peger på en computer, mens en kvinde sidder ved siden af

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00 . Vi er klar på en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – Du kan læse mere her: