Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interreseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter
Lad os kontakte dig!

IT-support, der hjælper dig i gang – og videre!

Fra vores servicedesk leverer vi kvik og kompetent IT-support i hverdagen! 24/7/365. Når der opstår spørgsmål og problemer, er vores support ikke længere væk end en mail eller et kald.

Bliv kontaktet

Optimal drift – hver dag

IT skal fungere optimalt hver eneste dag. Lige fra den dag det bliver installeret – og vi er med dig hele vejen. Brug os som sparringspartnere i forbindelse med investering i nye PCer og serverløsninger på Microsoft® platformen – og vi kan supportere dig på:

  • Installation
  • Vedligeholdelse
  • Fejlfinding

Servicedesk

Fra vores servicedesk leverer vi effektivt og kompetent IT-support i hverdagen! 24/7/365. Når der opstår spørgsmål og problemer, er vores support ikke længere væk end en mail eller et kald. Vi hjælper dig og dine kolleger med teknik, installation og programmer – både i rene og i blandede PC/Mac-miljøer.

Oftest klarer vi det med fjernsupport på mail eller over telefonen, men vurderer vi i fælleskab, at det er en fordel, at vi sidder sammen med den person eller det team, der løser opgaverne, så supporterer vi også gerne onsite hos dig. Økonomisk er vi fleksible og afregner helt ned til påbegyndt kvarter. Vi arbejder med fordelagtige Support- & Serviceaftaler og fleksible klippekortsordninger … og mellem fakturaerne flyver sparring og gode råd også frit mellem os og vores kunder.

Læs mere om Support- og Serviceaftaler, klippekort og IT-økonomi

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: