Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig? Vi ringer dig op med et godt tilbud.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interreseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter
Få et uforpligtende tilbud

Vælg det optimale hardware fra starten!

 

Det er virkelig nemt at Google sig til gode priser, og præcis lige så nemt at blive overrasket over mismatch mellem behov og funktionalitet, kapacitet og hastighed.

 

 

Bliv kontaktet

Stationære & bærbare, skærme og andet hardware

Tager dine investeringer afsæt i behovsafdækning, -analyse og reelle krav i stedet for helgarderinger og helt unødvendige specifikationer, vil du ofte kunne spare en del på at købe samlet gennem os.

Vi er også opmærksomme på priserne derude og ved, hvad der skal til, for at være konkurrencedygtige. Så du vil blive overrasket … også når vi leverer dit udstyr og sikrer at det virker som et modspil til levering med fragtmand i en papkasse, der kræver tid, inden du er up-and-running. Levering af hardware er også én af vores kompetencer!

Den optimale serverløsning

En serverløsning kan skrues sammen på uendelig mange måder – på netop det niveau, der matcher de krav, der stilles til fleksibilitet, kapacitet og mobilitet:

  • Skal serveren kunne “håndtere”, at virksomhedens eksterne sælgere bruger systemet og deres salgsværktøjer i marken?
  • Ønsker din virksomhed at få muligheden for at etablere hjemmearbejdspladser?
  • Skal dine medarbejdere kunne arbejde f.eks. når de er på ferie – eller er I bare generelt mobile brugere?
  • Ønsker du nu eller måske på sigt at outsource IT driften og hoste serverne hos en ekstern leverandør?

Den optimale løsning

Der er ikke kun én løsning på dine serverudfordringer. Vi har den nødvendige viden og ekspertise til at rådgive dig til den optimale løsning i din virksomhed og med afsæt i hverdagens reelle behov. Vi kan levere og installere en komplet løsning, hvad enten det er en Citrix- eller terminal server, der er aktuel. Start med et uforpligtende møde, del dine specifikationer og krav med os, og lad os give dig et bud på en fremtidsorienteret og økonomisk forsvarlig løsning.

 

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: