Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

Uniconta

Uniconta er et komplet og moderne online økonomisystem. Systemet er kendetegnet af en høj grad af brugervenlighed, hvilket gør det let at udføre de daglige rutiner og gemme data sikkert i skyen.

Bliv kontaktet

fuld fleksibilitet med Uniconta

Savner du overblik over økonomi, kunder, leverandører og meget andet? Med Uniconta får du adgang til ét samlet system, hvorfra du har hjælp til at håndtere driften og understøtte alle økonomiprocesser effektivt.

Du kan let tilpasse systemet og udvide med moduler for at drive forretningen optimalt. Takket være tilpasningsmuligheder til felter, layout og rapporter, samt et stort udvalg af moduludvidelser, får du et samlet økonomisystem, du kan integrere med resten af dit IT-miljø. På en måde der giver mening for din virksomhed.

Tilpasningen sikrer samtidig, at du ikke skal betale for ting, du ikke bruger.

 

Hænder, der skriver på tastatur

Moderne online økonomiløsning

Sikker dataopbevaring!

Alle dine data bliver samlet i skyen – inkl. backup. Alt er samlet centralt for fuldt overblik og let tilgængelighed for alle med adgang til systemet.

Stort udvalg af integrationer

Har du brug for at integrere et særligt system? Vi tilpasser Uniconta-løsningen, så det passer til virksomhedens rutiner – uden kompromis.

Fås som app

Uniconta tilbyder deres egen Assistant app, så du også kan få arbejdet udført, mens du er på farten. App’en findes naturligvis til både iOS og Android.

Vi hjælper med en professionel og enkelt overgang

Har du et økonomisystem, som du ønsker at skifte ud? Vi hjælper dig med at komme sikkert over i Uniconta.

Den glidende overgang, skræddersyede opsætning og muligheden for specialprogrammering giver dig alle forudsætninger for at lande i det perfekte program.

 

Kom godt i gang allerede nu med at bruge Uniconta, du skal bare trykke på nedenstående link: https://www.uniconta.com/da/brugeroprettelse/?c=dk&pid=2182

en mand, der peger på en computer, mens en kvinde sidder ved siden af