Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

Spamfilter

De er dygtige, kreative og nådesløse … og er du uheldig og uden spamfilter. De bruger al deres tid på at nå ind i virksomhedshjerne, dit IT-system, og skabe en voldsom virak derinde. Du har hørt om både phishing, virus, keyloggers og spammails. Måske også oplevet konsekvenserne i større eller mindre grad.

Bliv kontaktet

Effektivt spamfilter

Det er præcis derfor, du har brug for et effektivt spamfilter. Det reducerer uønsket trafik og frasorterer langt størstedelen af de ondsindede mails, der cirkulerer i cyperspace.

Spamfilteret aktiveres nemt og ukompliceret og sikrer en altid opdateret ’mur’ omkring dine domæner. samt ekstra attention i perioder med høj aktivitet. Det kan automatisk vurdere både ind- og udgående mails, forhåndsgodkende og blackliste specifikke mails og blokere uønskede filtyper. Parallelt med automatikken har du teamet hos HOUSE4IT, som i perioder med høj, uønsket aktivitet i cyperspace vil give dit spamfilteret ekstra opmærksomhed.

Læs mere om hvordan du undgår phishing mails her

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00 . Vi er klar på en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – Du kan læse mere her: