Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

SharePoint

Gør intern kommunikation og dokumenthåntering enkelt og let tilgængeligt for alle i din virksomhed – uanset hvor I befinder jer med SharePoint!

 

Få en løsning, der skaber en effektiv og strømlinet hverdag!

 

Lad os kontakte dig!

Hvad er SharePoint?

SharePoint gør det let at samle viden og fildeling i virksomheden. Systemet kan integreres gnidningsfrit med medarbejdernes computere, hvor SharePoint kan tilkobles som et drev, der automatisk uploader filer m.m. til skyen eller egen server.

Dine medarbejdere og samarbejdspartnere kan desuden logge ind på tværs af browsere og enheder, så de altid har adgang til filerne. Du kan endda begrænse adgangen på brugerniveau, for at afgrænse sensitive informationer.

SharePoint sikrer informationsdeling og dokumentstyring med struktur, sikkerhed og smarte features som f.eks. søgefunktion på tværs af mapper.

Masser af plads

Opsæt Microsoft SharePoint med tilkøbt plads i skyen eller med opsætning til jeres helt egen server. Begge løsninger kan naturligvis omfattes af gode backup-planer

Overblik og søgning

Enkelt struktur og muligheden for at søge efter filer og informationer gør det let at anvende SharePoint. Find let det, du leder efter – selv på store drev med mange mapper og dokumenter.

Samarbejde gjort let

Udnyt SharePoints glimrende muligheder for samarbejde! Skabeloner, versionsstyring og direkte redigering gør det let at arbejde i samme dokument – uden at overskrive kollegaernes versioner.

Hvorfor vælge SharePoint?

Alt data befinder sig i skyen – intern kommunikation og dokumenthåndtering gøres enkelt. Mennesker, systemer og dokumenter kan nemmere ’snakke’ sammen.

Dokumenthåndtering effektiviseres: I kan gennem SharePoint arbejde på tværs af enheder og afstande i samme dokument. I arbejder sammen om ét dokument. Ved at bruge SharePoint som filserver, sikrer I også at det I laver automatisk, bliver gemt.  SharePoint tracker alle ændringer, der er foretaget på mappe- og dokumentniveau, hvorfor det er muligt at gendanne tidligere versioner af et givent dokument. I får derfor nogle fordelagtige muligheder i jeres arbejde

Intern kommunikation: I slipper for at sende mails ud til grupper, og sætte folk som CC. Med SharePoint kan I effektivisere jeres arbejde, hvor alle relevante medarbejdere får muligheden for at se den vitale information, som kommer i forbindelse med en given opgave. SharePoint er nemlig designet til at bringe medarbejdere tættere sammen, og effektiviserer arbejdsprocessen, uanset geografisk lokation.

I slipper for store omkostninger til traditionelle filserver, og kan nøjes med et overkommeligt månedsbeløb.

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: