Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interreseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter
Lad os kontakte dig!

Sikkerhedsaftale

En sikkerhedsaftale hos HOUSE4IT gør det enkelt at beskytte din virksomheds lokalnetværk, mailsystemet samt de enkelte computere og servere. Det sikrer, at der altid er en up-to-date sikkerhedskopi af alle data. Du slipper for bekymringerne.

 

Aftalen er det beskyttende ’tag’, der på en økonomisk forsvarlig måde beskytter din virksomheds daglige drift og økonomi – og sikrer mindst mulig risiko for tab af data i tilfælde af brand, nedbrud, tyveri, etc

Lad os sikre din IT

Med 6 enkle greb fjerner en sikkerhedsaftale hos HOUSE4IT de IT-risici, der kan true din virksomheds forretning:

Spamfilter

Spamfilter frasorterer langt størstedelen af de ondsindede mails, der cirkulerer i cyberspace, herunder phishing, virus og spammails. Spamfilteret aktiveres omgående ved aftalens indgåelse og det sikrer et altid opdateret spamfilter samt ekstra attention i perioder med høj aktivitet.

Antivirus

Scanner automatisk alle systemer og fjerner malware, virus spyware, etc. fra de enkelte computere og servere. Fungerer samtidig som et værktøj i forbindelse med support, der kræver overtagelse af lokal computer.

Backup

Kopierer alle filer og indstillinger til geografisk adskilte servere hos HOUSE4IT og sikrer, at data i tilfælde af nedbrud kan gendannes effektivt og hurtigt. Backup foretages dagligt (eller hyppigere hvis ønsket) og følges op af backup rapport. Alle backups gemmes i min. 30 dage, men kan forlænges efter virksomhedens ønske.

Sikker mail

Sikrer dine kunders eller egne oplysninger. E-mails er generelt en usikker kommunikationsform, hvor alle med adgang kan læse med. Vores sikker mail minimerer denne risiko for at andre læser dine e-mails. Dette gøres gennem en kryptering af dine mails, så det udelukkende er den tiltænkte modtager, som kan læse din mail. Dette kræver business standart licens.

Microsoft 365 backup

Er en medarbejder ved et uheld kommet til at slette en vigtig mail eller et dokument? Datatab kan ske, selvom dine data befinder sig i skyen. Det er hidtil dit ansvar, at sikre dine filer gennem regelmæssig backup. Det vil vi gerne hjælpe med. Vores Microsoft 365 backup gør det enkelt, at sikre din virksomhed mod tab af data fra bl.a. Outlook, SharePoint, Teams og OneDrive. Vores backup fortages dagligt og gemmes i 365 dage.

To-faktor godkendelse

To-faktor-godkendelse sætter en effektiv stopper for, at IT- kriminelle kan overtage dine vigtigste konti. Det er en simpel, men effektiv sikkerhed. For dig betyder det, at du skal logge ind med dit stærke password og en engangskode, som modtages på SMS, eller gennem en godkende på telefonen.

Ved aftalens indgåelse implementeres ovenstående, hvorefter HOUSE4IT overtager ansvaret for opdatering og vedligeholdelse. En enkel løsning, der skaber tryghed og kontinuitet i samarbejdet.

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: