Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interreseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter
Lad os kontakte dig!

IT-outsourcing

IT-outsourcing giver tid til at fokusere på jeres kernevirksomhed – I slipper for bekymringerne omkring generelle IT-udfordringer, økonomi og nedbrud.

 

HOUSE4IT er jeres samarbejdspartner, når IT-løsningen skal være sikkert, stabil og målrettet jeres forretning.

Bliv kontaktet

IT-outsourcing handler om tillid og samarbejde!

Når man vælger at outsource sin IT, lægger man sin IT-tillid i andres hænder. Det ansvar er vi ikke bange for at tage! Vi mener nemlig, at vi gennem tæt samarbejde og nærvær med alle vores kunder, kan gøre os fortjent til den tillid.

Hos HOUSE4IT opfatter vi os selv som en forlængelse af vores kunder og deres forretning. Selvom vi ikke har kontor i samme bygning eller kommune, er det vigtigt for os, at alle vores kunder oplever tryghed og ikke mindst en fuldt ud professionel service.

Vi opfatter alle kunder som vores egne kollegaer. Derfor sender vi altid, hvis muligt, den samme tekniker, fordi relationerne betyder mere for os end noget andet.

IT-outsourcing hos HOUSE4IT betyder derfor, at vi i samarbejde finder den helt rigtige løsning til jeres virksomhed og dens behov. I får glæde af et stærkt og kompetent team af IT-kollegaer, som står klar, når I har brug for det – uanset om det er fysisk eller telefonisk.  Mød vores team her.

Billede af vores teamleder Jeppe, der sidder og snakker med vores kollegaer
Vores team, der sidder og holder møde., med computere på skødet

4 grunde til at vælge os som IT-outsourcing partner

1. Faste, lave udgifter.

2. Fast IT-kollega, der kender jeres forretning & medarbejdere.

3. Flytning uden nedetid – Vi foretager altid flytninger, opdateringer af server osv. uden for jeres åbningstider.

4. IT-setup skræddersyet til jeres virksomhed.

Bliv dækket ind 360°

Når I benytter jer af IT-outsourcing hos HOUSE4IT, ser vi altid på jeres forretning forud for løsningen. Det gør, at vi kan tilbyde en løsning, der ikke bare matcher jeres krav, men gør en forskel for jer i arbejdsdagen.

Samtidig er vi meget opmærksomme på at beskytte mod nutidens IT-trusler, hvorfor sikkerhed lægger os tungt på sinde. Vi tilbyder derfor backup & restore, antivirus, effektivt spamfilter og meget mere, som beskytter og gør det muligt at gendanne værdifuldt data.

Vi hjælper naturligvis også med at skabe de fleksible rammer, som er en nødvendighed for virksomheden og dens ansatte. Vi ved, at adgang fra kontor, hjemmekontor, PC, smartphone etc. er vigtigt, og vi tilbyder derfor en skræddersyet Microsoft Office 365-løsning. Den giver fleksibilitet i forhold til adgangspunkter, samarbejde og meget mere – uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Alle løsninger kan naturligvis skaleres ud fra forretningens øjebliksbillede, så jeres IT-infrastruktur passer spot-on til jeres aktuelle behov.

Vil I slippe for bekymringerne, men stadig have indsigt i din IT?  Bliv kontaktet og hør mere om jeres muligheder!

Forretningsmænd, der diskutere og arbejder på en computer

Send en mail på support@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her:

Server ikon

Backup & Restore

Spørgsmål/svar ikon

Supportaftale

Sikkerheds ikon

Sikkerhedsaftale

Support ikon

Fast IT-Konsulent