Få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig? Vi ringer dig op med et godt tilbud.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interreseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter
Få et uforpligtende tilbud

IT-outsourcing

Ønsker du mere tid til at fokusere på din kernevirksomhed og slippe for bekymringerne omkring generelle IT-udfordringer eller IT-nedbrud?

 

IT-outsourcing giver jer denne mulighed, hvor vi tager os af eventuelle udfordringer eller nedbrud, så du kun skal tænke på din forretning.

Bliv kontaktet

IT-outsourcing handler om tillid og samarbejde!

Når man vælger at outsource sin IT, lægger man sin IT-tillid i andres hænder. Det ansvar er vi ikke bange for at tage. Vi mener nemlig, at vi gennem tæt samarbejde og nærvær med alle vores kunder, kan gøre os fortjent til den tillid.

Hos HOUSE4IT opfatter vi os selv som en forlængelse af vores kunder og deres forretning. Selvom vi ikke har kontor i samme bygning eller kommune, er det vigtigt for os, at alle vores kunder har det godt. Kunder, som vi opfatter som kollegaer. Derfor sender vi altid, hvis muligt, den samme tekniker, da relationerne betyder mere for os end noget andet.

IT-outsourcing hos HOUSE4IT betyder derfor, at vi i samarbejde finder den helt rigtige løsning til din virksomhed og dit behov. Du får et stærkt og kompetent team af IT-kollegaer, som står klar, når du har brug for det – uanset om det er fysisk eller telefonisk. Du kan møde vores team her.

Vil du slippe for bekymringerne, men stadig have indsigt i din IT? Bliv kontaktet og få et godt tilbud på skræddersyet IT-outsourcing til din virksomhed!

 

IT-outsourcing hos HOUSE4IT

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: