Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

IT-outsourcing

IT-outsourcing giver tid til at fokusere på jeres kernevirksomhed. I slipper for bekymringerne omkring generelle IT-udfordringer, økonomi og nedbrud.

 

HOUSE4IT er jeres samarbejdspartner, når IT-løsningen skal være personlig, stabil og målrettet jeres forretning.

Bliv kontaktet

IT-outsourcing med fokus på tillid og samarbejde!

Ved IT-outsourcing lægger man sin IT-tillid i andres hænder. Det ansvar er vi ikke bange for at tage! Vi arbejder gennem tæt samarbejde og nærvær med jer. Derfor kan gøre vi os fortjent til den tillid.

Vi opfatter os selv som en forlængelse af jeres virksomhed. I er vores kollegaer. Selvom vi ikke har kontor i samme bygning, er det vigtigt for os, at alle vores kunder oplever tryghed og en fuldt ud professionel service. Personlighed er derfor et af nøgleelementerne i vores IT-løsninger.

Jeres medarbejdere er vores kollegaer. Derfor sender vi altid, når muligt, den samme tekniker.  Relationerne betyder mere for os end noget andet.

IT-outsourcing hos HOUSE4IT betyder derfor, at vi i samarbejde finder den helt rigtige løsning til jeres virksomhed og behov. I får glæde af et stærkt og kompetent team af IT-kollegaer. Vi står klar, når I har brug for det! Uanset om det er fysisk eller telefonisk. Mød vores team her.

Billede af vores teamleder Jeppe, der sidder og snakker med vores kollegaer
Vores team, der sidder og holder møde., med computere på skødet

3 grunde til IT-outsourcing ved HOUSE4IT:

1. Faste lave udgifter.

2. Personligt IT.

3. IT-setup skræddersyet til jeres virksomhed.

Bliv dækket ind 360°

Vi ser vi altid på jeres forretning forud for løsningen. Det gør, at vi kan tilbyde en løsning, der ikke bare matcher jeres krav, men gør en forskel for jer i arbejdsdagen.

Alle løsninger kan naturligvis skaleres ud fra forretningens øjebliksbillede, så jeres IT-infrastruktur passer spot-on til jeres aktuelle behov.

Vil I slippe for bekymringerne, men stadig have indsigt i jeres IT?  Bliv kontaktet og hør mere om jeres muligheder!

Forretningsmænd, der diskutere og arbejder på en computer

Vi har ekstra opmærksomhed på:

IT-kollega: Jeres medarbejdere og virksomheds drift betyder alt for os!

IT-sikkerhed: I skal beskyttes mod nutidens IT-trusler. Derfor er sikkerhed vigtigt for os.. Se fx. vores sikkerhedspakke her.

Fleksibilitet: Vi ved, at adgang fra kontor, hjemmekontor, PC, smartphone etc. er vigtigt. Derfor tilbyder vi en skræddersyet Microsoft Office 365-løsning. Den giver fleksibilitet i hverdagen. Uden at gå på kompromis med sikkerheden.

 

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00 . Vi er klar på en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – Du kan læse mere her:

Server ikon

Backup & Restore

Spørgsmål/svar ikon

Supportaftale

Sikkerheds ikon

Sikkerhedsaftale

Support ikon

Fast IT-Konsulent