Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

Webhotel

Få et højtydende webhotel med stabil drift – inklusiv stærk sikkerhed og dansk support.

Bliv kontaktet

Hvorfor os? 

Vi tilbyder lynhurtige webhoteller til hjemmesider og webshops. Løsningerne kommer med et brugervenligt cPanel for nem konfigurering og opsætning – perfekt til populære CMS-løsninger som f.eks. WordPress, Joomla, Umbraco, Magento og mange flere.

Hænder, der skriver på tastatur

Nemt kontrolpanel

Vores simple kontrolpanel gør det nem at komme i gang med en hjemmeside eller webshop!

Moderne server

Vores servere står i beskyttede omgivelser og opdateres løbende for at give vores kunder den bedste performance til deres website. Både hvad angår fart og driftssikkerhed.

Fordele ved at vælge webhotel hos os

  •  Flexible quotas
  • Virus- og malwarebeskyttelse
  • Plugins, moduler og tilføjelse
  • Hurtigt og moderne netværk

 

Ingen begrænsninger

Vi tilbyder bl.a. LiteSpeed Cache til at hjælpe med at sikre imponerende hurtig indlæsning af din hjemmeside. Vi opdaterer jævnligt vores servers hardware for at sikre, at de altid er up-to-date. Dette for at garantere både hastighed og stabilitet.

Modsat mange andre leverandører, ser vi ikke begrænsninger, men kan hjælpe dig med den helt rette løsning.

Kontakt os for nærmere information.

Webhotel til webshop

Danskerne køber mere og mere online. Men webbrugerne bliver også mere kritiske og har høje krav til de steder, hvor de handler.

Derfor er det strengt nødvendigt med lynhurtig webhosting, der kan præsentere dit indhold for brugeren på et splitsekund.

Ventetid accepteres ikke online, og opstår der ’trafikpropper’ er din potentielle kunde hurtigt væk. Dertil er hastighed en rangeringsfaktor hos mægtige Google, hvilket betyder, at dit SEO-arbejde vil lide under det, hvis dit webhotel leverer sneglefart.

HOUSE4IT leverer naturligvis dit webhotel fra lynhurtige servere, der står i beskyttede datacentre på dansk jord. Vores system fanger og fjerner selv kendte virus og malware fra serveren, og vi kan naturligvis også hjælpe med opsætning af en effektiv backupløsning.

Kontakt os for at høre mere.

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00 . Vi er klar på en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – Du kan læse mere her: