Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

AirBOSS

AirBOSS er et økonomi- og administrationsystem, der er designet til at gøre hverdagen nemmere – uanset din branche.

 

 

Systemet er bygget med fokus på en høj grad af brugervenlighed og ud fra princippet om rimelige priser som et engangsbeløb. Brugervenligheden gør det nemt at tilgå sit debitor/kreditor-kartotek, løn, fakturering, lagerbeholdninger, GDPR-funktioner, CRM og meget mere – ikke mindst på grund af den særlige modulære opbygning, hvormed vi kan tilpasse systemet præcis til din forretning.

Bliv kontaktet

Praktisk modulopbygning

Får du pludseligt brug for en ny funktion til dit regnskabs- eller administrationssystem? Så behøver du ikke investere i dyr og tidskrævende udvikling. Tilknyt blot det rette modul!

Ingen løbende udgifter

Er du træt af faste betalinger for dit system? Med AirBOSS er der ingen månedlig eller årlig udgift. Systemet baserer sig på engangsydelser, hvorefter du slipper for opkrævninger.

Lokalt installeret

AirBOSS installeres lokalt og kan altid tilgås fra dit eget skrivebord. Vi sørger for installation og opsætning, så systemet matcher forretningens kriterier.

Et system til dine behov

Hvad end du har brug for et basalt bogholderi- og faktureringsprogram eller søger en større løsning med avancerede funktioner og stor kapacitet, har AirBOSS løsningen.

Vi yder installation og support af det fleksible ERP- og regnskabsprogram, som er udviklet i samarbejde med mere end 100 forskellige brancher!

Kontakt os for at høre mere – og få et system målrettet dine behov.

Hosting af AirBOSS

AirBOSS installeres traditionelt lokalt på computeren, men HOUSE4IT tilbyder hosting af AirBOSS i skyen – så du kan tilgå systemet overalt.

Med hosting af AirBOSS hos HOUSE4IT får du alle fordele fra det fleksible og brugervenlige ERP- og regnskabsprogram – kombineret med friheden og sikkerheden fra skyen.

Vi sørger for, at alt informationsudveksling foregår med end-to-end krypteringsteknologi, så kun afsender og modtager af data kan se indholdet. Dermed er fortrolige og følsomme oplysninger grundigt beskyttet.

Nyd desuden godt af adgang 24/7 fra PC og mobile enheder, automatisk backup og mulighed for at tilknytte specifikke adgange til f.eks. revisor og lignende.

Kontakt os for at høre mere om fordelene ved AirBOSS og hosting i skyen.

Cloud hosted regnskabsprogram

AirBOSS med cloud-hosting

Tilgå AirBOSS ERP- og regnskabsprogrammet via cloud-hosting. Log ind og klar dagens arbejde fra skyen, lige meget hvor du befinder dig.

Adgang fra alle enheder

Få adgang til AirBOSS fra Windows, Mac, iOS, Android. Systemet fungerer fra alle enheder – du logger blot ind og får adgang til alle programfunktioner.

Backup som en del af løsningen

Nyd godt af cloud-løsningens indbyggede backup. Fordi alt er gemt online, kan vi genskabe dine data. Det betyder, dit arbejde ikke risikerer at gå tabt.

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00 . Vi er klar på en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – Du kan læse mere her: