Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

Microsoft 365 Backup

 

Mange virksomheder udnytter de gode muligheder i Microsoft 365. Dermed placerer du virksomhedens vigtigste aktiver – dens data – i selvsamme system.

 

Men mange er desværre ikke klar over, at Microsofts eget gendannelsessystem ikke er tilstrækkeligt, hvis du ønsker at sikre dine dyrebare data. Microsoft forpligter sig nemlig til at gendanne selve systemet, og altså ikke nødvendigvis de mange data, du gemmer i det.

 

Bliv kontaktet

Undgå kritiske datatab

Fravælg ikke en sikkerhedskopi af dine data i den tro, at der er en tilstrækkelig indbygget Microsoft 365 backup i din aftale.

Microsoft tilbyder 30 dage ’Retention’, men bemærk at dette ikke en optimal løsning, hvis du vil have sikret alle forretningens data.

Retention tillader kun at genskabe filer i op til 30 dage efter de er slettet, og selv hvis du anvender denne indbyggede løsning, er den ikke tilpas effektiv i forhold til at gendanne centrale områder som f.eks. SharePoint og OneDrive.

Kontakt i stedet HOUSE4IT for en snak om dine backup-behov – og få en grundig løsning, der beskytter ordentligt, hvis uheldet er ude.

Hænder, der skriver på tastatur

Med en Microsoft 365 Backup får I:

  • Mere end blot systemgendannelse

  • Dækker jeres vigtigste områder

  • Ubegrænset data og ingen tilbageholdelses politik

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00 . Vi er klar på en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – Du kan læse mere her: