IT support, der hjælper dig i gang – og videre!

IT skal fungere optimalt hver eneste dag fra den dag, det bliver installeret – og vi er med dig hele vejen. Du kan bruge os som sparringspartnere i forbindelse med nyinvesteringer i PC’er og serverløsninger på Microsoft® platformen – og vi kan supportere dig på:

  • Installation
  • Vedligeholdelse
  • Fejlretning

 

Men vi kan også levere en kvik og kompetent IT support i hverdagen! Når der opstår spørgsmål og problemer, er vores support ikke længere væk end en mail eller et kald. Vi hjælper dig og dine kolleger med teknik, IT installation og programmer – både i rene og i blandede PC/Mac miljøre.

Oftest klarer vi det med fjernsupport på mail eller over telefonen, men vurderer vi i fælleskab, at det er en fordel, at vi sidder sammen med den person eller det team, der løser opgaverne, så supporterer vi også gerne onsite hos dig. Økonomisk er vi fleksible og afregner helt ned til påbegyndt kvarter. Vi arbejder med fordelagtige Support- & Serviceaftaler og fleksible klippekortsordninger … og mellem fakturaerne flyver sparring og gode råd også frit mellem os og vores kunder.

Læs mere om Support- og Serviceaftaler, klippekort og IT økonomi her