Overvej den virtuelle server

En virtual server er DIN server … den står bare ikke i din virksomheds serverrum!

Selvom den ikke er fysisk tilstede, så administrerer du den 100% og kan forme og konfigurere den, så den matcher virksomhedens IT krav – ligesom du frit kan f.eks. videresælge serverkapacitet til dine kunder. Du installerer, ændrer, sletter og kører backup præcis, som du vil … vi blander os ikke!

Derimod blander vi os, når det kommer til driftsikkerhed! Vi sikrer, at din server kører optimalt 24 timer i døgnet året rundt – og tilbyder dig en fleksibilitet og skalerbarhed, der betyder, at du undgår uforudsete omkostninger og investeringer.

Løsningen kører i en fast aftale, hvor de månedlige omkostninger tager udgangspunkt i den kapacitet, du har brug for. Oftest oplever vores kunder, at en Virtual Serverløsning er billigere end deres nuværende løsning. Om det også gælder hos dig, regner vi på, hvis du inviterer os på en kop kaffe og introducerer os til dit nuværende setup og de forventninger du har til din fremtidige IT løsninger.

Du er selvfølgelig også velkommen hos HOUSE4IT … der er altid kaffe på kanden. Fang os på 70 21 47 00 eller salg@house4it.com!