Spar penge og interne ressourcer med hosting!

Med en god hosting partner får du en professionel, ekstern IT afdeling! Og selvom det lyder dyrt, så sparer hosting dig for både penge og intern tid.

Med hosting slipper du for at holde dine servere og systemer kørende, for investeringer i servere – og for at bruge tid på intern support. Det klarer vi som dine ’værter’ – for det er jo det, hosting er: At være værter – GODE værter! Både når vi hoster dine IT løsninger, og når du besøger os til statusmøder og idéudveksling.

Hos HOUSE4IT kan du forvente, at alle servere og systemer altid fungerer optimalt, og at vi altid har 100% styr på:

  • sikkerhed bl.a. via elektronisk adgangskontrol, virusbeskyttelse og permanent overvågning
  • stabilitet og hastigheden på dine internetforbindelser
  • løbende opdatering af systemsoftware, så du altid har den nyeste version af alle programmer, bl.a. WinKompas, Office 365 og Umbraco CMS til rådighed
  • systematisk og sikker backup af systemer og data

 

Vi opbevarer alle dine applikationer, programmer og data i vores driftssikre datacentre, hvor køling, nødstrøm, overvågning, backup og sikkerhed er en selvfølge.

Du vælger selv omfanget af din hostingløsning. Det kan være dit økonomisystem, dine mailaccounts eller dit website … eller det hele. Baseret på omfang får du en fast månedlig pris på hostingen, der giver dig overblik over din IT økonomi, sikrer at du undgår ubehagelige overraskelser – og som giver dig tilgang til en ekstern IT afdeling, der fungerer som en sparringspartner og hjælp i hverdagen.

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, hvis du vil i uforpligtende dialog os om konkrete løsninger og priser – og læs eventuelt mere her:

Hosted WinKompas

Hosted Office 365