Undgå tab af data med en sikker backup – og lige så sikker restore

Backup skal fungere nemt, sikkert og systematisk, fordi det koster både tid, penge, usikkerhed og irritation, når uerstattelige filer og mapper forsvinder. Vores backup løsning hedder NemBackup, fordi den er … NEM at bruge og kun kræver installation af et mindre program; en backup-agent.

Vi installerer agenten på din server eller PC og timer backup’en, så den automatisk kører på tidspunkter, hvor det ikke forstyrrer dit daglige arbejde – og leverer en sikker backup af kritiske og vigtige data fra dine systemer til vores servere, som er placeret i vores sikrede hostingcenter.

Typisk er der tale om en en sikkerhedskopi af vitale virksomhedsdata som fællesdrev, økonomisystem, projekter, etc. – da det er helt afgørende for din forretning, at alle disse data kan genetableres sikkert og effektivt, hvis uheldet er ude. En backup, der fejler, er helt værdiløs…

Indgår du en driftsaftale med HOUSE4IT, arbejder vi konstant med at sikre din backup, tjekke at alt virker – og er klar til hurtigt at rykke ud, hvis du får brug for en effektiv restore.

Netop dét er en af vores kernekompetencer …