Det lille – men alligevel store – økonomisystem

WinKompas er det lille økonomisystem med de store muligheder! Det kan det hele, uden at det koster ekstra – og er et fleksibelt og effektivt alternativ til tunge, dyrere økonomisystemer som f.eks. Axapta eller C5.

Uanset din virksomheds størrelse leverer WinKompas et hurtigt og effektivt overblik over din økonomi. WinKompas er løsningen, hvis du vægter fleksibilitet, driftssikkerhed, ydeevne, effektivitet, økonomisk drift og arbejdsglæde højest i hverdagen.

WinKompas tilpasses nemt og enkelt din virksomheds individuelle behov, så alle arbejdsgange bliver let tilgængelige. I hverdagen sikrer WinKompas’ overskuelige skærmbilleder nem og fejlfri betjening. Giver du os indsigt i din virksomheds hverdag og ”særheder”, forbereder og tilpasser vi WinKompas, så du bliver kørende fra den dag, vi installerer og drifter det … det kræver noget af dig og dine medarbejdere, men er en god investering i effektivitet og arbejdsglæde!

Systemet har alle de basisfunktioner, du har brug for – herunder mange automatiserede funktioner, som:

  • let og overskuelig indlæsning af data fra løn- og banksystemer
  • indlæsning af prisfiler fra leverandører
  • indlæsning af data fra regneark direkte ind i kasse- eller lagerkladden
  • automatisk kobling til momskoder og andre tilsvarende oplysninger
  • oprettelse af mange ordrer
  • overførsel af fakturaer til PBS
  • udbetaling til kreditorer med eksport til bankprogrammer
  • beregning af salgspriser ud fra mange kriterier (ikke blot traditionelle vare-/debitorberegninger – men også letanvendelige prislister og individuelt aftalte priser/rabatter)

Endelig gør brugen af åbne standarder og Microsoft SQL server WinKompas hurtig og sikker i drift. Fordelene er tunge – og lidt kedelige – at forklare på skrift, men inviter os til en kop kaffe, så sætter vi ord på og møder dig på konkrete spørgsmål og behov!

Vi hoster også din WinKompas løsning. Læs mere om Hosting her

WinKompas Udvidelser

Udvidelser er som udgangspunkt ikke nødvendige i WinKompas, men der findes et par branchespecifikke moduler og løsninger, som forenkler hverdagen og faktureringen. Måske er de relevante i din virksomhed??

Fakturering af konsulentbistand/tidsregistrering

Arbejder du med konsulentbistant eller tilsvarende, hvor udfakturering af reelt og nøjagtigt tidsforbrug er afgørende for både dig og dine kunder? Med det specialudviklede tidsregistreringmodul får du overblik i hverdagen – og en fakturaløsning, der giver din kunde et nemt overblik over månedens tidsforbrug.

Vandværk

Driver du et vandværk, tilbyder WinKompas et abonnementssystem, der tager højde for de specielle forhold, der gør sig gældende for vandværksdrift (afgifter, forbrugsafregning, etc.)

EDI

Modtager du ordrer, som er tidskrævende at taste og samtidig skal afvikles hurtigt? Her får du elektronisk ordremodtagelse, som sender ordrerne direkte og sikkert ind i WinKompas, så du øger effektiviteten og slipper for en af de trælse opgaver i hverdagen.