Vælg den optimale serverløsning … fra starten!

Hos HOUSE4IT har vi mange års erfaring med servere og specialtilpassede serverløsninger. Uanset om du skal have en enkelt mailserver eller en avanceret serverløsning, er vi klar til at rådgive dig ud fra vores viden om, hvad der virker i hverdagen.

En serverløsning kan skrues sammen på uendelig mange måder – på netop det niveau, der matcher de krav, der stilles til fleksibilitet, kapacitet og mobilitet:

  • Skal serveren kunne “håndtere”, at virksomhedens eksterne sælgere bruger systemet og deres salgsværktøjer i marken?
  • Ønsker din virksomhed at få muligheden for at etablere hjemmearbejdspladser?
  • Skal dine medarbejdere kunne arbejde f.eks. når de er på ferie – eller er I bare generelt mobile brugere?
  • Ønsker du nu eller måske på sigt at outsource IT driften og hoste serverne hos en ekstern leverandør?

 

Der er ikke kun én løsning på dine serverudfordringer. Vi har den nødvendige viden og ekspertise til at rådgive dig til den optimale løsning i din virksomhed og med afsæt i hverdagens reelle behov. Og ikke mindst kan vi levere og installere en komplet løsning, hvad enten det er en Citrix- eller terminal server, der er aktuel. Start med et uforpligtende møde, del dine specifikationer og krav med HOUSE4IT – og forvent et kompetent og økonomirigtigt forslag tilbage!

Hverdagsdrift – det klarer vi også!

Vil I undgå store, uforudsete IT udgifter, reducere lønninger til en intern IT afdeling til et minimum – og alligevel være sikker på, at jeres IT fungerer optimalt? Så overvej en serviceaftale!

I en serviceaftale med den fast månedlig ydelse overvåger og fejlretter vi jeres servere og sikrer jer helt automatisk de nyeste opdateringer. I får flere interne ressoucer til rådighed, adgang til professionelle kompetencer, et højt sikkerhedsniveau … med andre ord: En professionel IT-afdeling, der bare ikke kan ses.

Kontakt os for brainstorming, udveksling af information og priser!