Nyt hardware … til døren eller helt ind på skrivebordet!

Indkøb af hardware er lidt af en jungle … ikke mindst når tilbudsaviserne bugner af tilbud og ugennemsigtige løsninger. Vi kan hjælpe dig igennem junglen med en effektiv behovsafdækning, der sikrer, at din nye server, arbejdsstation, bærbare computer, router eller firewall er dimensioneret til hverdagens aktuelle udfordringer og samtidig fornuftigt fremtidssikret.

Vil du have ”value for money”, så er det vores erfaring, at du skal satse på professionelle produkter fra HP, Lenovo, FortiGate og lignende, hvor vi har valgt at lægge vores fokus. Har du imidlertid specielle krav og ønsker – herunder MacBooks –  så er vi klar til at hjælpe dig videre med både sparring og priser.

Om vi skal levere dit nye udstyr i transportkassen – eller matche det nye hardware op mod dit system, sikre konfiguration, opsætning og integration, så alt fungerer 100% fra dag 1, er helt dit valg. Velfungerende IT er nøglen til en effektiv hverdag, og vi kan spare dig for meget besvær og mange bekymringer – også i dagene efter levering og opsætning, hvor vi selvfølgelig er ”livline” for dig og dine brugere.

Du finder måske ikke de laveste priser hos os, men tager du tidsfaktoren, dimensioneringsudfordringen og eventuel garantihåndtering i betragtning, så oplever du nok alligevel, at vi er konkurrencedygtige.

Lad os tage dialogen næste gang, der står nyt hardware på din to-do-liste … du kan ringe til os på 70 21 47 00 eller sende en mail på salg@house4it.com.