spankbang xxnx porncuze porn800.me Supportaftaler | HOUSE4IT

overblik over
økonomien i IT-driften

Hos HOUSE4IT er overskriften ”value for money” … vel vidende, at vi har kolleger, der er langt dyrere end os – og andre, der kan tilbyde dig virkelig billige IT-løsninger. I en ugennemsigtig branche gør vi os umage for at give dig overblik over både investeringer og drift.

Kontakt os

Driftsaftale… når det handler om hverdagen

I hverdagen, hvor det konstante overblik over driftsomkostningerne er i fokus, er en driftsaftale en god, økonomisk rigtig løsning. Driftsaftalen minimerer risikoen for uforudsete IT-udgifter og giver dig:

  • Løbende vedligeholdelse af din server
  • Automatisk tilgang til de nyeste opdateringer
  • Overvågning og effektiv fejlretning
  • Adgang til professionelle kompetencer og specialiseret support
  • Systematisk backup og komplet restore, hvis uheldet er ude
  • Højt sikkerhedsniveau via HOUSE4ITs sikre hostingcentre

 Supplerer du driftsaftalen med et klippekort, der kan bruges ad-hoc, opnår du en fleksibilitet, der sparer tid i hverdagen og betyder, at den interne IT-afdeling kan holdes på et minimum.

Support- & serviceaftale … fri support til hele teamet

Med en support- & serviceaftale giver du alle virksomhedens medarbejdere muligheden for frit at kontakte vores supportafdeling – og får samtidig, indenfor normal åbningstid, vores garanti for altid at få en tilbagemelding indenfor 1 arbejdstime.

Support- og serviceaftalen har to facetter:

Dels overvåger vi jeres server 24/7/365. Vi sikkerhedsopdaterer, vedligeholder og opdaterer software – og holder styr på antivirusprogrammer, drivere og firmware. Vi garanterer, at det virker – og at I ikke længere sidder med forældede versioner, dårlig samvittighed og unødvendige risici.

Derudover åbner vi frit for supporttelefonen og -mailen for alle brugere og hjælper jer, når tingene driller. Supporten betyder med andre ord, at I kan droppe unødvendig, tidskrævende problemløsning og i stedet taste vores telefonnummer eller sende os en mail. Vi klarer udfordringerne, mens I koncentrerer jer om dagens opgaver og virksomhedens kunder. Core business.

Supporten, som både er remote og onsite, ligger naturligt inden for normal arbejdstid, mens vedligeholdelsesopgaverne, så vidt det er muligt, placeres uden for arbejdstid, så vi ikke forstyrrer.
Der er meget godt at sige om support- og serviceaftalen. Vi oplever, at den skaber ro, fleksibilitet og økonomisk overblik hos vores kunder. Er du nysgerrig, så lad os gennemgå for & imod i en aftale set fra din virksomheds vinkel.

Giver klippekortet den fleksibilitet, du har brug for?

Klippekortet er en praktisk måde at indgå et fast men fleksibelt supportsamarbejde – og prisen afspejler, at vi ønsker at være din udvidede IT-afdeling. Tæt på med en viden og indsigt, der næsten gør os til kolleger.

Udgangspunktet er standardprogrammer, løsningerne er individuelle … kontakt os og få et bud på økonomien i den optimale IT-løsning hos dig.

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: