Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig? Vi ringer dig op med et godt tilbud.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interreseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter
Få et uforpligtende tilbud

Fri supportaftale

En fri supportaftale hos HOUSE4IT sikrer løbende vedligeholdelse af din virksomheds infrastruktur og giver dine medarbejder fri mulighed for at kontakte vores supportafdeling. Indenfor normal åbningstid, giver aftalen samtidig garanti for tilbagemelding fra supportafdelingen indenfor 1 arbejdstime.

Bliv kontaktet

Se hvordan support- & serviceaftalen hos HOUSE4IT skaber en tryg, rolig og fleksibel hverdag:

Servervedligeholdelse

Servervedligeholdelse sikrer, at de nyeste sikkerhedsopdateringer fra Microsoft løbende bliver direkte implementeret i jeres system. Vedligeholdelsen finder, så vidt muligt, sted uden for arbejdstiden, hvormed brugerne ikke oplever forstyrrelse i arbejdsgangen.

Vedligeholdelsen er vigtig, da den sikrer en hurtig og opdateret server – uden kedelige sikkerhedshuller.

Fri supportaftale

Sikrer fri IT-support til alle medarbejder. Her har medarbejderne fri mulighed for at kontakte supportteamet enten via e-mail eller telefon. Supporten kan derefter foregå via remote support eller onsite support, alt efter ønske. Alt foregår over en krypteret forbindelse, hvorfra vi sætter ind og løser udfordringen.

Billede af Martin, Jeppe og Daniel

Vi er din sikre forbindelse, når IT‘en driller

Med en IT supportaftale hos HOUSE4IT kan du sikre din IT-platform optimalt. Vi tilbyder værktøjer, hvormed vi kan hjælpe dine ansatte via fjernsupport, foretage sundhedstjek på PC’er og systemer samt bruge de løbende erfaringer til at tilbyde en endnu bedre IT-løsning til jeres behov.  

Løsningen er dermed både en livslinje og en proaktiv foranstaltning, som kan bidrage til mere trygge og effektive arbejdsstationer i virksomheden. Det beskytter mod pludselige behov for ’brandslukning’, hvor IT-problemet er løbet løbsk og ender med at koste dyr nedetid og måske endda tabt data.

Få klar tale og hurtig hjælp

IT kan være et kompliceret område, men fagbegreber og fremmedgørelse hjælper intet, når brugeren er i nød. Derfor lægger vi stor vægt på at kommunikere på en klar og forståelig måde – uden unødvendigt behov for at demonstrere teknisk kendskab.

Tværtimod ser vi det som en vigtig egenskab, at vi er nede på jorden og at selv de mindre teknikkyndige ikke tænker to gange, før de kontakter os for hjælp. Frygten for at blive mødt af en skov af tekniske termer må aldrig blive en hindring for at brugeren kontakter supporten og kommer videre i sin arbejdsdag. Din IT supportaftale varetages med andre ord af fagfolk, der kan kommunikere med både tekniknørden og den usikre IT-bruger.

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: