DST-CHEMICALS & HOUSE4IT

 

Da DST-CHEMICALS stod overfor en omfattende IT opgradering var det vores opfattelse, at vi kapacitetsmæssigt var vokset fra House4IT. Derfor opsagde vi samarbejdet og flyttede vores set-up til en større partner, som tilbød os en attraktiv økonomi og ikke mindst de stordriftsfordele, der følger med en større supportafdeling. En beslutning som House4IT respekterede – og bakkede op ved at yde os og vores leverandør en uvurderlig hjælp ved etableringen af vores opgraderede serverløsning.

 

Det nye samarbejde blev kort og turbulent. Vi oplevede, at de fleste problemstillinger i vores komplekse set-up kræver detailindsigt, at en stor supportafdeling derfor ikke nødvendigvis er nøglen til hurtig problemløsning – og vi mærkede effekten af manglende IT stabilitet.

 

I dag fungerer House4IT igen som en intern IT afdeling hos DST-CHEMICALS. Det betyder ikke, at der aldrig smutter en opgave i travlheden – og heller ikke at vores udfordringer altid bliver løst så hurtigt, som vi kunne ønske. Men generelt tager House4IT ejerskab og yder support og sparring så hurtigt og effektivt som muligt. Og samtidig sikrer samarbejdet os et grundlæggende overblik over vores IT økonomi - og et flow, der betyder, at vi kan fokusere på vores kerneforretning.

 

Jeg deler gerne mine hverdagserfaringer med samarbejdet på godt og ondt - og kan kontaktes på +45 26 39 63 30.

 

Mogens Hørlück-Pedersen
Finance & Administration Manager
DST-CHEMICALS