Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

Microsoft Teams

Det mest effektive redskab til virksomheder

er Microsoft Teams, men hvordan anvender

man det på bedst mulige måde, så det rent

faktisk er så effektivt som ønsket?

Teams kan meget mere end mange er

opmærksomme på. Apps man kan tilføje,

kommentarer i videoopkald, som man kan

gemme og meget mere.

Vi har samlet tre hurtige tips til jer,

så I kan bruge Teams mest effektivt.

 

Se de tre tips nedenunder, eller bliv kontaktet for at høre mere. Vi sidder klar!

 

Bliv kontaktet

Tre effektive tips til Teams!

1. Slør baggrunden i Microsoft teams.
Mange anvender et alternativt hjemmekontor i disse tider, så om du sidder i sengen, på børneværelset eller ved spisebordet har Microsoft tænkt på dette, og gjort det muligt at sløre baggrunden på dit videobillede.
Du bliver derfor fri for at tænke over den uredte seng eller rodet i baggrunden. Man aktiverer den slørede baggrund ved at klikke på de tre prikker (…) i opkaldsmenuen og vælge ”Gør baggrunden sløret”.
Microsoft har ligeledes gjort det muligt at vælge forskellige billeder, eller selv indsætte et billede, som du kan anvende som baggrund. Det starter ofte sjove samtaler!


2. Gem vigtige beskeder, som er blevet skrevet i chatten.
I Teams har du mulighed for at gemme de vigtige beskeder fra chatten, så du slipper for at skulle lede gennem en lang liste af beskeder. Dette gøres ved at klikke på de tre prikker og vælger ”Gem denne besked”.
Du kan herefter finde de gemte beskeder ved at trykke på dit profilbillede øverst til højre og vælge ”gemt”. Beskederne vises i den chat de kommer fra, dog er disse nu mærkeret med gult.


3. Møder med eksterne kunder eller gæster.
Du kan sagtens have Teams møder med eksterne kunder eller gæster, også selvom de ikke har en Teamslicens.
Når du inviterer til et møde, skal du blot indsætte et link til Teams mødet, helt på samme måde, som du normalt ville. Dette link gør det dermed muligt, for alle du har inviteret at deltage i mødet, uanset om det har en licens til Teams. Ofte vil de personer uden en licens, deltage i mødet gennem en webklient, hvorledes de, når de klikker på linket i mødeindkaldelsen, kan vælge ”Join on the web”. De har derfor ikke mulighed for at dele deres skræm, idet webversionen er begrænset.

 

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: