Få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig? Vi ringer dig op med et godt tilbud.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interreseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter
Få et uforpligtende tilbud

Kommunikationsløsninger

Vælg en enkel IP-løsning, hvor telefoni og Microsoft Teams smelter sammen til en velfungerende, integreret enhed.

Bliv kontaktet

Fornuftig økonomi i din erhvervstelefoni

At sikre fornuftig økonomi i din erhvervstelefoni er en kompleks opgave – specielt hvis du ønsker en fremtidssikret løsning, som gør en forskel i hverdagen for kunderne og ikke mindst dine medarbejdere. Gennem de sidste mange år har IP-telefoni reduceret virksomhedernes telefoni og kommunikationsomkostninger, og løsningerne er blevet bedre og bedre. Nu tilfører vi IP-telefoni en ekstra dimension gennem et stærkt samspil mellem browsere og mobile platforme.

Hos HOUSE4IT kan vi give dig et skræddersyet setup, som tager udgangspunkt i dit behov og integrerer Microsoft Teams, som lige nu erstatter de tidligere Skype-løsninger, i din ‘almindelige’ IP erhvervstelefoni til én optimal kommunikationsløsning.

Moderne IP-telefoni  bygger på en funktionel integration mellem bord-, mobil- og telefoni via Microsoft Teams – og ikke mindst et tæt samspil med skrivebordet på din computer og den app, som downloades til din smartphone. Dine fordele ved den skræddersyede løsning er bl.a., at du kan:

  • modtage dine opkald både på din almindelige telefon, smartphone, PCen eller Macen
  • arbejde tidsbesparende med et moderne omstillingsbord, der både administrerer kø og kalendervisning
  • få det komplette overblik over dine kollegaers tilgængelighed, så du med det samme ved, om de er klar til at modtage en samtale
  • omstille opkald både direkte eller overvåget
  • til- og frakoble din telefonsvarer via app og computer både automatisk og manuelt

Hvis du overvejer en ny telefoniplatform, så er det kun en brøkdel af de fordele, som du kan få adgang til. Vi giver dig gerne det fulde overblik ved et kort møde, hvor du kan stille alle de spørgsmål, som du har brug for at få afklaret inden næste skridt. Du vil også få overblik over, hvor lidt et skifte vil kræve af dig – det er nemlig ikke så kompliceret, som det lyder.

Kontakt os – det er helt uforpligtende!

Case Story| Gram A/S

Vil du I have et lille indblik i, hvad IP-telefoni kan gøre for dit serviceniveau – og hvordan vi kan hjælpe dig videre, så kig med på en lille case story fra én af vores kunder, Gram A/S:

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: