Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interreseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter
Lad os kontakte dig!

Fri IT-supportaftale

Med Fri supportaftale er I sikret fri IT-support til alle jeres medarbejdere. Helt uden ekstra omkostninger. I betaler blot et fast månedligt beløb pr. bruger. På den måde kan I slippe bekymringerne omkring jeres IT. Det er trygt og effektivt!

Skal vi gøre jeres hverdag enkelt?

Se hvordan vores IT-supportaftale kan skabe en tryg, rolig og fleksibel hverdag hos jer:

Forretningsmænd, der diskutere og arbejder på en computer

IT-supportaftale er jeres sikre forbindelse, når IT‘en driller

Med en IT supportaftale hos HOUSE4IT kan I sikre jeres IT-platform optimalt. Vi tilbyder værktøjer, hvormed vi kan hjælpe jeres ansatte via fjernsupport, foretage sundhedstjek på PC’er og systemer samt bruge de løbende erfaringer til at tilbyde en endnu bedre IT-løsning til jeres behov.  

Løsningen er dermed både en livslinje og en proaktiv foranstaltning, som kan bidrage til mere trygge og effektive arbejdsstationer i virksomheden. Det beskytter mod pludselige behov for ’brandslukning’, hvor IT-problemet er løbet løbsk og ender med at koste dyr nedetid og måske endda tabt data.

Fri IT-supportaftale sikre:

  • At alle jeres medarbejdere har fri mulighed for at kontakte vores alt smilende og kompetente support team, på mail eller telefon, inden for normal åbningstid.
  • Remote & onsite support alt efter IT-udfordringen.
  • Sparing med kompetente IT-kollegaer. Om det så gælder den nyværende IT-løsning, eller fremtidige.
  • Mindre bekymringer omkring jeres IT.
  • Økonomisk overblik og sikkerhed – I betaler en fast månedlig pris pr. bruger.

 

Billede af vores teamleder Jeppe, der sidder og snakker med vores kollegaer

 Få klar tale og hurtig hjælp

IT kan være et kompliceret område, men fagbegreber og fremmedgørelse hjælper intet, når brugeren er i nød. Derfor lægger vi stor vægt på at kommunikere på en klar og forståelig måde – uden unødvendigt behov for at demonstrere teknisk kendskab.

Tværtimod ser vi det som en vigtig egenskab, at vi er nede på jorden og at selv de mindre teknikkyndige ikke tænker to gange, før de kontakter os for hjælp. Frygten for at blive mødt af en skov af tekniske termer må aldrig blive en hindring for at brugeren kontakter supporten og kommer videre i sin arbejdsdag. Jeres IT supportaftale varetages med andre ord af fagfolk, der kan kommunikere med både tekniknørden og den usikre IT-bruger. Mød vores team her.

En der supporter en kunde gennem headset
Martin, der arbejder på en server

Serveraftale = servervedligeholdelse

Servervedligeholdelse sikrer, at de nyeste sikkerhedsopdateringer fra Microsoft løbende bliver direkte implementeret i jeres system. Vedligeholdelsen finder, så vidt muligt, sted uden for arbejdstiden, hvormed brugerne ikke oplever forstyrrelse i arbejdsgangen.

Vedligeholdelsen er vigtig, da den sikrer en hurtig og opdateret server – uden kedelige sikkerhedshuller.

Send en mail på support@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her:

Support ikon

Support

Server ikon

Hardware