Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

IT-sikkerhed

I dag er ord som tabt data, virus, malware, hackerangreb og ransomware desværre blevet almindeligt kendt blandt folk, der arbejder med IT.

 

Bundsolid IT-sikkerhed skal sikre en tryg forretningsdrift, hvor IT-miljøet er åbent og mobilt for virksomhedens ansatte, men et lukket land for uvedkommende.

Bliv kontaktet

Bliv beskyttet af en helhedsorienteret løsning

I dag er næsten alle virksomheder og organisationer afhængig af velfungerende IT. Et pludseligt nedbrud eller tabte data er derfor ikke bare tabt arbejdstid, men kan få økonomiske konsekvenser.

Vi udarbejder din IT-sikkerhedsløsning, på bagggrund af produkter i vores sikkerhedspakke, med øje for både hardware og software, men også kompetent vejledning og rådgivning i forbindelse med brugen af IT – både inden for generel IT-sikkerhed, deling af informationer, GDPR-krav og meget mere.

Den helhedsorienterede tilgang forebygger og hjælper til bedre digitale vaner, lukker for sikkerhedshuller og gør det muligt at genskabe data for at komme tilbage til normal drift.

Hænder, der skriver på tastatur

Lad os skabe din sikkerhed!

 

 

Komplet beskyttelse

Styrk sikkerheden med rådgivning og løsninger til både software og hardware. Vi hjælper med at overholde GDPR-retningslinjer i forbindelse med IT, beskytte mod cyberkriminelle etc.

 

 

 

 

Sikker på arbejde

Få professionel IT-sikkerhed på arbejdspladsen, med udgangspunkt i de ansatte og virksomhedens risikoprofil. Bliv beskyttet mod virus, phishing, malware og meget mere.

 

 

 

 

Sikker derhjemme

Antallet af hjemmearbejdspladser er øget med rekordfart, men sikkerheden skal naturligvis være i top – uanset hvorfra den ansatte logger på. Vi beskytter forretningen – på alle enheder.

Din livslinje, når tingene går i sort

På baggrund af en grundig identifikation af risikoer, kan vi udarbejde og implementere IT-sikkerhed og guidelines for sikkert IT-brug i netop din forretning.

Vi yder naturligvis support, når tingene går i sort og der er behov for akutte løsninger. Ligesom vi gerne medhjælper til at sikre din virksomhed gennem vores samarbejde med TRYG forsirking om cyberforsikring

Kontakt os og hør mere om, hvordan du bliver beskyttet – på arbejdspladsen, hjemme og fra mobile enheder.

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00 . Vi er klar på en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – Du kan læse mere her: