Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

24/7 Overvågning

Med overvågning og analyse af dit IT-ressourceforbrug kan du optimere infrastrukturen og opnå bedre performance.

 

Ved løbende overvågning mindsker du nedetid, fordi du er et skridt foran og får alarmer/notifikationer ved mistænkelig opførsel fra computere og servere.

 

Det sikrer en kontinuerlig IT-drift – uden tabt arbejdstid fra nedbrud eller langsomt udstyr.

Bliv kontaktet

Better safe than sorry

Vi holder øje

Vi opsætter intelligent overvågning, som gør os i stand til at se data for belastninger fra trafik, disk-forbrug, svartider og meget mere. Resultat bliver en mere gnidningsfri IT-oplevelse.

Vi mindsker tabt arbejdstid

Er systemet belastet og tæt på at lukke ned? I gamle dage ville skærmen gå i sort, men takket være måling på grænseværdier, reagerer vi prompte, så du undgår tabt arbejdstid.

Vi yder fuld support

Hvad end din virksomhed søger analyse og optimering eller har behov for en helt ny IT-infrastruktur med tilhørende support, løser vi behovet. Vi leverer skarpe totalløsninger.

Oppetid

Hold dit firma kørende og undgå unødvendig nedetid. Hvis en computer har problemer får vi det at vide og kan hurtigere hjælpe dig videre.

Vedligeholdelse

Slip for fejl, der kunne have været undgået. Vi holder øje med din infrastruktur og sørger for at småfejl ikke vokser sig til reelle problemer.

Sikkerhed

Vi sørger for at dine computere har de seneste opdateringer installeret og beskyttet med den indbyggede antivirus beskyttelse, så du kan befærde dig sikkert i en online verden.

Workflow

Vi arbejder hårdt for ikke at forstyre din arbejdsgang. Hvis problemet ikke kræver din opmærksomhed, ordner vi det i baggrunden, så du kan fokusere på dit arbejde.

Skalebart

Lige meget om du har 5, 10 eller 100 computere kan vi overvåge og administrere dem. Hvis computerne er på det samme netværk, tager det kun minutter at sætte op!

Simpelt

Ingen snørklede regninger eller lange bindingsperioder, du betaler for de maskiner og de features du har brug for, intet mere!

Overvågning, analyse og opfølgning

Få assistance til overvågning af hele netværkets servere og computere, få pålidelig drift uden nedetid.

Vi reagerer og følger op ved fejl eller overskredne grænseværdier, så fejlene udbedres – f.eks. ved bedre routere, switche, load balance etc.

Interesseret i stabil IT-drift uden unødvendigt økonomisk tab fra nedetid? Kontakt HOUSE4IT og hør mere.

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: