Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

Hosted Desktop

Hosted Desktop er et fjernskrivebord på en VPS (virtual point server), som giver dig adgang til dine programmer og filer – på tværs af alle enheder og fra en hvilken som helst geografisk placering.

Bliv kontaktet

Tag arbejdet med hvor som helst

Fordelen ved hosted desktop er, at virksomhedens ansatte oplever gnidningsfrie overgange mellem arbejde fra kontoret, et konferencecenter eller fra en togrejse, samtidig med at Intrahost har beskyttet alt data med backup. Intrahost implementerer en sikker Hosted Desktop løsning, der kan skaleres efter forretningens behov. Vi anvender kraftfulde servere, hvilket sikrer lynhurtig forbindelse til skrivebordet og problemfri anvendelse af virksomhedens digitale værktøjer.

 

Få adgang til dine yndlingsværktøjer – lige meget hvor du er!

Der er mange fordele ved et Hosted Desktop. En af de største gevinster for virksomheden er dog, at løsningen giver stor frihed for de ansatte. Det personlige skrivebord forenes med skyens fleksibilitet, hvilket betyder adgang fra alle enheder, fra alle steder med en internetforbindelse.

Uanset enheden (Android, iOS, tablet, PC etc.), får brugeren en oplevelse af at have sit velkendte personlige skrivebord foran sig, og kan gribe fat i de opgaver, der skal løses.

Vores Hosted Desktop løsning opsættes naturligvis efter virksomhedens faktiske behov, hvormed vi kan installere og opsætte alt fra Microsoft Office 365 til CRM- eller økonomisystemer.

 

Vi sørger for sikkerheden!

Dine data er langt bedre sikret i skyen end på den private harddisk i computeren. 

Med sikker opbevaring af virksomhedens og den enkelte ansattes værdifulde data, kan vi hurtigt rulle en gendannelse ud, hvis uheldet er sket.

Det betyder, at du ikke mister utallige arbejdstimer ved tyveri af den personlige computer, kaffe i tastaturet, virus eller bare sort uheld med samme farve skærm til følge.

Kontakt os for at høre meget mere om vores Hosted Desktop-løsning.

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: