Få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig? Vi ringer dig op med et godt tilbud.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interreseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter
Få et uforpligtende tilbud

Vi leverer 100% stabilt fibernet til erhverv

Fiber og HOUSE4IT er svaret, når spørgsmålet går på sikkert og stabilt fibernet til erhverv. Der er mange udbydere, som har præcis de samme parametre at arbejde med som os, men vi garanterer en enkel løsning, hvor du slipper for mange kontaktpersoner. Du skal bare kontakte os, så tager vi os af dine udfordringer.

Bliv kontaktet

Oppe tid på +99.99%

Hos os kan du samle ’det hele’, og lade fiberløsningen være en integreret del af din aftale. Vi sikrer, at du altid er up-to-date på den nyeste teknologi, har lynhurtigt og stabilt internet og højeste up- og download hastigheder til attraktive priser.

Når du samler dine løsninger hos os, så har vi det fulde overblik – og du kan have store forventninger til lynhurtigt internet med en oppetid på +99.99%.

Vi forstår den helt afgørende rolle, som et effektivt internet spiller i hverdagen. Derfor samarbejder vi udelukkende med markedets førende leverandører, som alle demonstrerer stabilitet, høj oppetid og sikkerhed. Vi vælger i forbindelse med hver enkelt af vores kunder den optimale leverandør, primært med afsæt i geografi og lokale erfaringer – og når den optimale løsning er på plads, sikrer vi din virksomhed den korteste vej til kompetent og nærværende support.

Med fiberforbindelser gennem HOUSE4IT undgår du lange support-køer på telefonen – og at blive kastet rundt mellem fiberudbyderen, IT- og telefoniudbyderen og eventuelt andre samarbejdspartnere.

Du skal kun ringe til os. Vi tager det samlede ansvar for hurtig support og lige så hurtig håndtering af dine udfordringer. Vi har også overblik over eventuelle driftsforstyrrelser, som er ude af vores hænder, og du har kun én kontaktflade.

Fibernet er en opgradering af tidligere internetløsninger. Det er en ny teknologi, der gør en forskel i et moderne, fremtidsorienteret virksomhedssetup. Vil du have et bud på skarp fibernet til erhverv, så kontakt os for et uforpligtende møde. Vi guider dig til en effektiv løsning, der afspejler din bundlinje.

Fibernet erhverv hos HOUSE4IT

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: