Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

Vi leverer 100% stabilt fibernet til erhverv

Fiber og HOUSE4IT er svaret, når spørgsmålet går på sikkert og stabilt fibernet til erhverv. Der er mange udbydere, som har præcis de samme parametre at arbejde med som os, men vi garanterer en enkel løsning, hvor du slipper for mange kontaktpersoner. I skal bare kontakte os, så tager vi os af jeres udfordringer.

Bliv kontaktet

Oppe tid på +99.99% med vores fibernet til erhverv

Hos os kan I samle ’det hele’, og lade fiberløsningen være en integreret del af jeres aftale. Vi sikrer, at I altid er up-to-date på den nyeste teknologi, har lynhurtigt og stabilt internet og højeste up- og download hastigheder til attraktive priser.

Når I samler jeres løsninger hos os, så har vi det fulde overblik – og I kan have store forventninger til lynhurtigt internet med en oppetid på +99.99%.

Vi forstår den helt afgørende rolle, som et effektivt internet spiller i hverdagen. Derfor samarbejder vi udelukkende med markedets førende leverandører, som alle demonstrerer stabilitet, høj oppetid og sikkerhed. Vi vælger i forbindelse med hver enkelt af vores kunder den optimale leverandør, primært med afsæt i geografi og lokale erfaringer – og når den optimale løsning er på plads, sikrer vi din virksomhed den korteste vej til kompetent og nærværende support.

Med fiberforbindelser gennem HOUSE4IT undgår I lange support-køer på telefonen – og at blive kastet rundt mellem fiberudbyderen, IT- og telefoniudbyderen og eventuelt andre samarbejdspartnere.

I skal kun ringe til os. Vi tager det samlede ansvar for hurtig support og lige så hurtig håndtering af jeres udfordringer. Vi har også overblik over eventuelle driftsforstyrrelser, som er ude af vores hænder, og I har kun én kontaktflade.

Fibernet er en opgradering af tidligere internetløsninger. Det er en ny teknologi, der gør en forskel i et moderne, fremtidsorienteret virksomhedssetup. Vil I have et bud på skarp fibernet til erhverv, så kontakt os for et uforpligtende møde. Vi guider jer til en effektiv løsning, der afspejler jeres bundlinje.

Fibernet erhverv hos HOUSE4IT

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00 . Vi er klar på en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – Du kan læse mere her: