Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

Fast IT-konsulent

Jeres IT-tillid er vigtig for os. En tillid, som vi godt ved kun skabes gennem nærvær, gennemsigtighed og kontinuitet i effektive løsninger!

Bliv kontaktet

100-meter-mester i netop din løsning!

 

Fast onsite systemkonsulent, eller bare generelt fast konsulent. At møde den samme person, så vidt muligt, bringer mange fordele med sig. Derfor knytter vi altid en eller to faste systemkonsulenter til vores kunder. Du vil derfor kunne opleve, at vores systemkonsulenter bliver en tættere del af jeres virksomhed, hvor de opnår en dybere forståelse for netop jeres behov. Kendskab til din virksomhed er essentielt, når det kommer til den rigtige IT-løsning, og løsningen af eventuelle IT-udfordringer.

Vi ønsker ikke udelukkende at være en stemme i telefonen, men derimod jeres kollegaer. Kollegaer, som blot sidder et andet sted og ikke indgår på lønningspapiret, men som kender DIG og DIN virksomhed ud og ind! Derfor forsøger vi altid, onsite såvel som offsite, som udgangspunkt at sætte den samme tekniker på dine udfordringer, specielt hvis større udfordringer forekommer. Vi ved af erfaring at dette ultimativt giver et tættere og mere effektivt samarbejde, da vores systemkonsulenter kan blive 100-meter-mester i jeres løsning.

Vi mener altid, at sparring og løbende kommunikation er vejen frem. Derfor vil du bemærke, at vi ved bare det mindste tager telefonen for at afklare eventuelle udfordringer, der måtte opstå.

Læs mere vores team her, eller udfyld kontaktformularen nedenstående!

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: