Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

Svar på ofte stillede spørgsmål

Vi mener at IT skal foregå i øjenhøjde uanset hvor teknisk et spørgsmål er. Derfor har vi samlet de typiske spørgsmål som vi får, og givet et svar.

Bliv kontaktet
Hvad er Phishing?

Phishing er en type it-kriminalitet, hvor hackere forsøger at lokke fortrolige oplysninger, eller penge ud af dig.

Dette kan forekomme hyppigst i form af e-mails eller telefonopkald. Typisk vil e-mails ligne en rigtig e-mail fra din chef eller andre officielle tjenester, som du allerede bruger. Dette kan fx være netbank eller skat. I disse e-mails vil du typisk få besked på, at:

 • Du skal overføre penge for en faktura, som er vedhæftet som en PDF, der kræver dine logininformationer.
 • Du skal købe ITunes gavekort og sende det til dem.
 • Din konto er blevet spærret, og du skal betale for at få den tilbage.
 • Du skal validere login- eller kreditkort-oplysninger.
 • Du har vundet en præmie, som fx et gavekort.
Hvad er hosting?

Hosting direkte oversat betyder ‘at være vært’. Det henviser dermed til at man få enekstern IT-virksomhed til at være vært for fx. sit webhotel. En ekstern IT-partner vil dermed tilbyde plads på deres server, så du slipper for at holde servere og systemer kørende.

Hvordan fungerer remote support?

Remote support er kort fortalt en løsning, hvor vi som IT-konsulenter kan tilgå din computer med support for hensigt. Dette foregår altid med jeres indsigt, og vi siger derfor altid at vi tilgår din computer inden vi gør det.

Hos HOUSE4IT har vi to muligheder for at yde remote support for vores kunder.

Har du antivirus hos os, har vi muligheden for at få adgang til gennem vores antivirusprogram. Ellers beder vi jer om, at tilgå vores hjemmeside, og klikke på remote support-knappen, så vi således kan få adgang til din computer gennem Teamviewer.

 

Ganske enkelt har vi dermed mulighed for hurtigt at yde den bedste support, og dermed løse din udfordring for dig på afstand.

Hvad er Cloud?

Cloud eller ‘skyen’ er en måde at opbevare og drifte data. Istedet for at disse data befinder sig fysisk på din virksomheds adresse – på en server – ligger de i ‘skyen’. Du kan tilgå og hente disse data uanset hvor du befinder dig.

Skyen består i alt sin enkelthed af mange fysiske servere, som er placeret på forskellige datacentre rundt omkring på kloden. Disse servere er opdelt til separate enheder, eller det vi kalder virtuelle servere. 

Cloud henviser derfor i alt sin enkelthed til, at du får opbevaret dine data et andet sted en på din virksomheds adresse, og du får istedet muligheden for at kunne tilgå disse data uanset hvor du befinder dig.

Læs mere om cloud hosting her, og bliv klogere på fordelene.

Hvad er Microsoft 365?

Microsoft 365 er en up-to-date Exchange løsning kombineret med den velkendte Office-pakke, som bl.a. giver dine brugere:

 • Professionel mail via Outlook,  altid opdateret spam- og malwarebeskyttelse
 • Delte kalendere, så I altid kender hinandens hverdag, og nemmere kan planlægge møder etc.
 • Faciliteter til online møder for op til 250 deltagere med skærmdeling, lyd, video, virtuelle whiteboards, etc.
 • Chatfunktioner og private sociale netværk til styrkelse af samarbejdet mellem teams
 • Teamsen ny, fleksibel samarbejdsform på tværs af afdelinger og geografi, som også bliver et uundværligt redskab i fremtidens kommunikationsløsninger 
 • Word, Excel, PowerPoint, etc. i de nyeste versioner
 • Online dokumentlagring og adgang til de mest opdaterede dokumenter – uden at gå på kompromis med sikkerheden
Hvad er SharePoint?

SharePoint er enn skybaseret tjeneste til virksomheder i alle størrelser, der er hostet af Microsoft. SharePoint kan bruge som et sikkert sted at gemme, organisere, dele og få adgang til oplysninger fra enhver enhed.

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: