Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

Data backup

Med data backup får I en sikker og pålidelig mulighed for at gendanne de kritiske data, uanset om kollegaen har nedlagt IT-systemet, om der er sket fysiske skader på IT-udstyret eller om et cyberangreb har ramt jer

Bliv kontaktet

Backupløsning til virksomheden

Det er ingen hemmelighed, at danske virksomheder er blevet mere og mere digitaliseret. Men hvad gør du, hvis kontrakter, kundekartoteker, medarbejdernes dokumenter eller øvrig vigtigt data går tabt? Drejer I nøglen eller gendanner I med få klik alt den uvurderlige information? En god backupløsning kan nemlig være forskellen på at slukke ildebranden hurtigt eller gå op i flammer..

Dine data er værdifulde – beskyt dem!

Dine data og følsomme oplysninger tilhører virksomheden og ingen andre. Sådan burde det i hvert fald være. Men en phishing-mail, et velforklædt link eller download af en inficeret fil kan hurtigt blotte jeres filer og mest sårbare forretningsområder.
Med data backup hos HOUSE4IT, følger du best practises og får dine sikkerhedskopier opbevaret på en server uden for virksomheden, og vi beskytter alt med en krypteringsnøgle.

Din backup kører automatisk og melder selv retur med notifikationer efter vellykket overførsel. Vores løsninger er hurtige, så de ikke belaster dine IT-systemer, men sørger for at være det virkningsfulde værktøj, der er tiltænkt.

Vi kan naturligvis hjælpe jer med backupløsninger, som inkluderer slutbrugerens data, så de ansatte lynhurtigt får genskabt deres vante ’arbejdsstation’ 1:1, hvis det utænkelige skulle ske.

Kort sagt kan du slippe for alle bekymringer, velvidende at dit system kan gendannes fuldstændigt inden for en kort tidsramme.

Kontakt os og høre mere om, hvordan dine data bliver sikret.

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00 . Vi er klar på en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – Du kan læse mere her: