Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

Cybersikkerhed

 

Cyberangreb har forskellige hensigter. Nogle søger, at stjæle data, mens andre har til formål at afpresse penge fra dig.

Ultimativt kan et cyberangreb betyde, at din virksomhed må dreje nøglen om.

 

 

Det ønsker vi ikke sker!

Skal vi sikre din virksomhed?

I en tid hvor fleksibilitet og hjemmearbejde er blevet til hverdag, er det nu vigtigere end nogensinde før, at være opmærksom på digitale trusler.

Cyberkriminelle anvender metoder så som phising og ransomeware for at udnytte og opkræve penge af din virksomhed. En enkelt mail afsendt af hvad man tror er en medarbejder, chefen eller en anden internt kan lige pludselig få store konsekvenser, fordi man i en travl hverdag ikke lige dobbelttjekker afsenderens mail, eller lægger mærke til de stavefejl der kan forekomme. Uden man tænker over det har man trykket på det dokument i mailen og hentet en virus, eller man har sendt oplysninger afsted, som kan udnyttes. Ingen i virksomheden er sikret mod disse angreb, og det er derfor vigtigt at sikkerheden i din virksomhed er i top.

Derfor har vi lavet en liste med gode råd, så du kan sikre din virksomhed mod digitale trusler.

Gode råd:

  1. Vær kritisk overfor de mails du modtager!. Bekræft altid oplysninger, hvor du har bare den mindste mistanke om, at mailen ikke kommer fra en kollega eller pårørende.
  2. Har du travlt? Vi anbefaler at du ikke reagerer på henvendelser, hvis du ikke har tid eller overskud. De fleste fejl sker, når man har travlt.
  3. Brug ikke private computere eller lignende til arbejdsrelaterede ting, og brug ikke arbejdscomputere til at surfe rundt på nettet. Ved at holde disse ting adskilt mindsker du chancen for at andre får fat i virksomhedens følsomme oplysninger og dokumenter.
  4. Brug altid multifaktorgodkendelse. Multifaktorgodkendelse sætter en effektiv stopper for, at IT-kriminelle kan overtage dine konti. En enkelt og let løsning.
  5. Invester i en it-sikkerhedspakke med backup! En god IT-sikkerhedsaftale kan sikre din virksomhed bedst muligt, gennem en samling af sikkerhedsprodukter – husk backup!

  6. Kontakt supporten ved enhver mistanke om, at din computer opfører sig mærkeligt.

 

Kan du heller ikke undvære en sikker hverdag? Så tag endelig et kig på vores sikkerhedsaftale. Vi har samlet alt du har behov for i en aftale: https://www.house4it.com/sikkerhedsaftale/