Få et uforpligtende tilbud

Skal vi kontakte dig?

Dine kontaktoplysninger

Hvordan får vi fat i dig?

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvilke ydelser er du interesseret i? Vælg gerne flere punkter.
Afkrydsningsfelter

Cloud-hosting

Er det nu du skal blive digitalt kampklar?

Bliv kontaktet

Cloud-hosting?

Cloud hosting er virtuelle datacentre, hvor du opbevarer og køber alle virksomhedens IT-services. En hosted cloud-løsning er altså en form for IT-Outsorcing, hvor du lægger dit IT ud af huset til en IT-partner. En IT-partner som os. Her varetager vi os ansvaret og frigiver dig ressourcerne til at fokuserer på din virksomhed.

Med en hosted cloud-løsning får du blandt andet fordele såsom digitalisering, datasikkerhed, effektivisering og mindre omkostninger.

 

Hvorfor vælge en hosted cloud-løsning?

Helt enkelt kan en hosted cloud-løsning spare din virksomhed for mange omkostninger. Du skal ikke længere købe dyrt hardware, og du betaler udelukkende for den serverplads, som du bruger.

En hosted cloud-løsning giver dermed din virksomhed skalerbarhed, stabilitet og mindre vedligeholdelse, hvilket medfører mindre omkostninger. Det er en win-win.

 

3 tegn på, at du skal flytte til skyen:

  1. Bekymringer omkring dyr og tidskrævende vedligeholdelse.

Et fysisk serverum skal løbende vedligeholdes og gøres up-to-date, for at det fungerer optimalt. En vedligeholdelse som ofte kan være tidskrævende og dyrt i hardware. Vælger du derimod at flytte din IT-infrastruktur til skyen slipper du for bekymringer omkring vedligeholdelse, og kan fokusere på din kernevirksomhed i stedet.  

 

  1. Din IT-sikkerhed holder dig vågen.

Bekymre du dig om pludselige strømsvigt, cyber- eller ransomeware-angreb? Vi mener ikke, at du skal sidde med disse bekymringer. Med en cloudbaseret løsning kan du trygt overlade bekymringerne til os. Vi tager os af IT-sikkerheden og sørger for, at den altid er i tops med bl.a. løbende overvågning.

 

  1. Du har IT-systemer, som føles sløve.

Hardware og software bliver med tiden sløvt og out-off-date. Det er ikke unormalt at server og software allerede efter 3-5 år er væsentlig langsommere end i starten, og dermed kræver en mere kompliceret service.  Genkender du disse udfordringer, er det på tide at overveje skyen som alternativ.

 

 

 

Send en mail på salg@house4it.com eller ring på 70 21 47 00, og få en uforpligtende dialog om konkrete løsninger og priser – læs eventuelt mere her: